Правила и въпроси

Какво точно е Мъгуортс?

Мъгуортс е сайт, създаден от мен (в качеството ми на много голям фен на поредицата "Хари Потър"). Това е място, където ще публикувам статии, които биха могли да бъдат интересни за други фенове (статии, свързани не само с "Хари Потър", но и с различни фентъзи поредици, игри, филми и пр.). 

Този сайт за роул плей ли е?

Ами, не, не точно. По-скоро е нещо като фенклуб. Можете да коментирате написаното под статиите, да давате нови идеи или да си казвате мнението. :) 

Кога е рожденият ден на сайта?

Самият сайт (адресът му) е създаден в началото на 2013 г., но стоеше празен до 21 ноември 2014 г., когато най-после реших какво ще правя с него. Някои статии са отпреди това, защото исках да следват определен ред и промених нарочно датите им на създаване. Иначе всички са писани след 21 ноември 2014 г., с изключение на две, които копирах от един мой блог.

Откъде си взела картинките и иконките в сайта?

Картинките са рисувани от мен на таблет по различно време, затова ще видите някои по-добре направени и други, които са от периода, в който още не знаех какво точно да правя с въпросния таблет. (То аз и сега не знам, но поне вече не правя всичко назъбено).

Може ли да използвам някои от тях за сайта ми?

По принцип не може да ги копирате, но все пак зависи и от това как точно смятате да ги използвате. Най-добре ми пишете по имейла кои от тях ви трябват, за кой сайт, за какво е сайтът и пр. и ще ви отговоря в случая дали съм съгласна. (sylvieniki@abv.bg)

А може ли да копирам част от текстовете?

Отговорът е същия като на горния въпрос - пишете ми на имейла и ще видим. :)

Бих искал/а да помогна по някакъв начин...

Когато имам някаква идея се въодушевявам много и обикновено предпочитам да работя сама по нея. Въпреки това, ако имате идеи или желания, можете да ги споделяте в коментари. Не обещавам да изпълня всички от тях, но със сигурност ще ги прочета и може пък на мен да ми хрумнат още неща от вашите идеи.

Докато съм в този сайт трябва ли да спазвам някакви правила?

Правилата са същите, като в повечето сайтове: моля пишете на кирилица когато пускате коментари, не се карайте и не се обиждайте помежду си, не хейтвайте (няма смисъл, защото коментарите се преглеждат преди да се публикуват и ако преценя, че някой е прекалено злобен, просто няма да го допусна в сайта). Нямам против отрицателните критики, стига да са обосновани и поднесени с уважение към мен и останалите читатели.

Ти от кой дом си?

Аз съм от "Рейвънклоу". На всички тестове (включително в Потърмор) излиза, че съм там, въпреки че сигурно в родата ми е имало някой слидеринец... Да, от време на време усещам слидерински наклонности...

Тук не виждам отговор на моя въпрос, който исках да задам...

Ако имате още въпроси, можете да ми изпратите мейл на sylvieniki@abv.bg.