Правила и въпроси


Какво точно е Мъгуортс?
Мъгуортс е сайт, създаден от мен (в качеството ми на много голям фен на поредицата "Хари Потър"). Това е място, където ще публикувам статии, които биха могли да бъдат интересни за други фенове (статии, свързани не само с "Хари Потър", но и с различни фентъзи поредици, игри, филми и пр.). 
Този сайт за роул плей ли е?
Ами, не, не точно. По-скоро е нещо като фенклуб. Можете да коментирате написаното под статиите, да давате нови идеи или да си казвате мнението.
От март 2020 имаме действащ форум, където има и секция за "неангажиращ" роул плей. (Т.е. можете да се регистрирате, да си направите герой и да се разбирате да си пишете с други хора, но не очаквайте някаква много сериозна организация или администриране от моя страна). :) Ето линк: https://muggwarts.boards.net/forum


Кога е рожденият ден на сайта?
Самият сайт (адресът му) е създаден в началото на 2013 г., но стоеше празен до 21 ноември 2014 г., когато най-после реших какво ще правя с него. Някои статии са отпреди това, защото исках да следват определен ред и промених нарочно датите им на създаване. Иначе всички са писани след 21 ноември 2014 г., с изключение на две, които копирах от един мой блог.


Откъде си взела картинките и иконките в сайта?
Картинките са рисувани от мен на таблет по различно време, затова ще видите някои по-добре направени и други, които са от периода, в който още не знаех какво точно да правя с въпросния таблет. (То аз и сега не знам, но поне вече не правя всичко назъбено).


Мога ли да използвам някои от тях за сайта ми?
По принцип не можете да ги копирате, но все пак зависи и от това как точно смятате да ги използвате. Най-добре ми пишете по имейла кои от тях ви трябват, за кой сайт, за какво е сайтът и пр. и ще ви отговоря в случая дали съм съгласна. (sylvieniki@abv.bg). Друг начин да се свържете с мен е да пуснете въпроса си в темата за въпроси на форума. Няма нужда да си правите регистрация, за да пишете в нея.


А мога ли да копирам част от текстовете?
Отговорът е същият като на горния въпрос - пишете ми и ще видим. :)


Бих искал/а да помогна по някакъв начин...
Когато имам някаква идея се въодушевявам много и обикновено предпочитам да работя сама по нея. Въпреки това, ако имате идеи или желания, можете да ги споделяте във форума. Не обещавам да изпълня всички от тях, но със сигурност ще ги прочета и може пък на мен да ми хрумнат още неща от вашите идеи.


Докато съм в този сайт или във форума трябва ли да спазвам някакви правила?
Правилата са същите, като в повечето сайтове: моля пишете на кирилица когато пускате коментари, не се карайте и не се обиждайте помежду си, не хейтвайте (няма смисъл, защото коментарите на сайта се преглеждат преди да се публикуват и ако преценя, че някой е прекалено злобен, просто няма да го допусна в сайта, а и форумът също се администрира от мен). Нямам против отрицателните критики, стига да са обосновани и поднесени с уважение към мен и останалите читатели.


Ти от кой дом си?
Аз съм от "Рейвънклоу". На всички тестове (включително в Потърмор) излиза, че съм там, въпреки че сигурно в родата ми е имало някой слидеринец... Да, от време на време усещам слидерински наклонности...


Тук не виждам отговор на моя въпрос, който исках да задам...
Ако имате още въпроси, можете да ми изпратите мейл на sylvieniki@abv.bg. или да ги напишете в темата за въпроси на форума.


______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Това са най-често задаваните въпроси. Можете да хвърлите едно око и на следната страница, където периодично ще отговарям на други въпроси за сайта, за форума и за мен, които съм получила от вас: Моята страница
______________________________________________________________________________________________________________________________________________